AO Sporter solicită susținerea proiectului și dezvoltarea sportului în Moldova

Organizația sportivă Sporter îi îndeamnă pe toți cei, care nu sunt indiferenți de soarta sportului amator din Republica Moldova, să susțină proiectele organizației. Pentru a face acest lucru, trebuie să direcționați un cuantum procentual de 2% din impozitul pe venit calculat anual la buget, în favoarea AO Sporter.

Procedura este foarte simplă și nu necesită cheltuirea banilor personali. La completarea declarației cu privire la impozitul pe venit, tot ce trebuie să faceți este să introduceți codul fiscal al organizației Sporter - 1013620009909 în rubrica specială privind legea 2%. Completarea declarației fiscale se efectuează în cadrul Inspectoratului Fiscal de Stat (FISC). Toate detaliile privind „legea 2%” pot fi găsite aici: http://crjm.org/legea-2-pe-intelesul-tuturor/.  

Donațiile acordate în favoarea AO Sporter vor fi direcționate către dezvoltarea proiectelor organizației, precum și a evenimentelor sportive de amploare din Moldova.

Sporter este o organizație non-guvernamentală non-profit, care se ocupă cu desfășurarea evenimentelor sportive de alergare, ciclism, înot în apă deschisă și triatlon în Moldova. Sporter a organizat deja peste 30 de evenimente sportive grandioase, cum ar fi: „Maratonul Internațional Chișinău”, „Chișinău Criterium”, „Sea Mile”, „Triathlon Triumph”, „Rubicon”, „Wine Run”, la care au participat peste 70 000 de persoane. Multe dintre aceste evenimente au primit statut internațional.

sursă:sporter.md
0
Top evenimente