Partenerul Oficial Visa este o rețea care conectează toată lumea și lucrează pentru toată lumea.

Visa este o companie globală care activează în domeniul tehnologiei de plată și care permite consumatorilor, întreprinderilor, băncilor și instituțiilor publice să folosească tehnologii electronice de plată. Contribuim la îmbunătățirea calității vieții și la stimularea creșterii economice din întreaga lume. De la extinderea accesului la servicii financiare până la asistența în perioade de criză, cu toate produsele noastre, know-how-ul și filantropia, schimbăm lumea în bine. Conectăm consumatorii, întreprinderile, băncile și instituțiile publice din peste 200 de țări și teritorii de la nivel mondial.

Faceți cunoștință cu Visa: brandul iconic pentru oameni și companii oriunde în lume.

Visa este o rețea care conectează toată lumea și lucrează pentru toată lumea.

Împreună facem lumea mai bună. Folosim puterea și influența mărcii noastre în industrie pentru a inspira schimbarea în bine.

Conectăm milioane de oameni în fiecare zi. Prin conectarea a miliarde de deținători de carduri cu milioane de comercianți, 15 500 de instituții financiare și guverne din peste 200 de țări și regiuni, ne-am angajat să egalizăm condițiile de concurență pentru persoanele cu venituri mici.

Misiunea noastră este să contribuim la transformarea lumii într-un loc mai bun. Suntem dedicați dezvoltării durabile, muncii responsabile și egalității la locul de muncă. Zi de zi.


sursă:sporter.md
0