Team Building-ul voluntarilor Sporter la Soroca

Sporter Voluntariat este un loc unde voluntarii nu numai că muncesc, ci și se relaxează, își fac prieteni noi și învață multe lucruri interesante. Pentru ca băieții să poată comunica între ei și în afara mediului de lucru, sâmbătă, 2 martie, echipa Sporter, împreună cu cei mai activi voluntari, au mers la un Team Building la Soroca. Această excursie a permis nu numai unirea echipei de voluntari, ci și familiarizarea cu cele mai faimoase atracții turistice din Moldova.

Grupul a pornit devreme la drum. La ora 08:00 dimineața, 50 de voluntari și câțiva reprezentanți Sporter deja se urcau într-un autobuz mare și confortabil și erau gata să călătorească spre nordul țării.

Partea culturală a călătoriei a început cu vizita la „Lumânarea Recunoștinței”, un monument istoric unic din Moldova. Drumul către complex s-a dovedit a fi greu, de aceea, voluntarii au avut nevoie de toată puterea, curajul și ajutorul reciproc. Pentru a ajunge pe puntea de observare a „Lumânări”, de unde se desprinde o priveliște uimitoare către „Stepa Sorocii”, băieții au trebuit să urce 613 scări.

După ce s-au bucurat de priveliște, voluntarii, împreună cu mentorii Sporter, s-au îndreptat către Cetatea Sorocii, unde s-au plimbat prin teritoriul singurei cetăți medievale rămase în Moldova, au coborât în sălile de demisol și apoi au urcat pe peretele cetății. Plimbarea s-a dovedit a fi intensă. Grupul a fost însoțit de un ghid calificat, care a povestit detaliat despre istoria acestui loc uimitor.

După o scurtă pauză de odihnă, voluntarii s-au pornit spre casă, iar în drum, au vizitat și Orheiul Vechi, unde au făcut un tur fascinant prin cel mai pitoresc complex istoric al țării.

sursă:sporter.md
0
Top evenimente