Voluntarii Sporter au ajutat o familie afectată de incendiu

Joi, 4 iunie, o echipă de voluntari de la Sporter a mers să ajute o familie din capitală, care și-a pierdut propria casă într-un incendiu. 

În noaptea de 26 mai, pe strada Sfatul Țării din Chișinău a izbucnit un incendiu, care a mistuit o casă unde locuia o familie de pensionari. În urma incendiului a avut de suferit un bărbat, care actualmente este internat la terapie intensivă cu arsuri de gradul 3. Ceilalți locuitori au rămas nevătămați, dar și-au pierdut toată averea și actele.

Deși pe rețelele de socializare au început deja să colecteze ajutor pentru locuitorii casei afectate, la moment este imposibil de locuit acolo. În acest sens, o echipă de voluntari de la Sporter a decis să contribuie la înlăturarea blocajelor, scoaterea mobilierului ars și evacuarea deșeurilor, pentru a facilita lucrările ulterioare de restaurare a casei.

Organizația publică sportivă Sporter este foarte bucuroasă că, printre voluntarii care participă la evenimentele organizate de ea, există și oameni cu sufletul mare. Suntem mândri că acești tineri, care au contribuit în mod repetat la organizarea evenimentelor sportive, și-au demonstrat cele mai bune calități și s-au implicat atunci când cei suferinzi au avut nevoie de ajutor.

sursă:sporter.md
0