Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile


În această duminică, 27 septembrie, Moldova va găzdui Maratonul Chișinău într-un format virtual.

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă. De asemenea, organizatorii amintesc că este necesar să mențineți distanța.

În mod tradițional, cursa va începe la ora 9:00. La ora 8:50, pe pagina Online Chisinau International Marathon 2020 va avea loc o transmisie live, unde fondatorul Maratonului Chișinău, Dmitri Voloșin, va deschide cursa.

“Pandemia a făcut schimbări în toate sferele vieții, inclusiv în sport. Mulți au pierdut ocazia de a participa la competițiile deja îndrăgite, inclusiv la Maratonul Chișinău. Dar noi ne dorim ca sărbătoarea să aibă loc, așa că îi îndemnăm pe toți să susțină maratonul, alergând una dintre distanțele accesibile. Îmbrăcați tricourile, postați poze, partajați-vă rezultatele! Chiar dacă suntem separați, vom petrece această zi împreună!”, spune Dmitri Voloșin.

Organizatorii subliniază evenimentul se va desfășura într-un format virtual. Participarea este gratuită. Participanții pot trimite video-uri din timpul cursei la adresa event@sporter.md. În plus, în parcurile „Valea Morilor” și „Valea Trandafirilor” vor fi prezenți cameramanii și fotografii de la Simpals, care îi vor filma și fotografia pe alergătorii care au decis să susțină Maratonul Chișinău.

Alăturați-vă și voi! Ieșiți la alergat în această duminică pentru a susține Maratonul Chișinău. Luăm startul la ora 9:00.

Infoline: 079151999

sursă:
0