Sporter oferă o reducere de 10% pentru evenimentele KIDS

Sporter are o veste bună pentru pici voinici! De ziua internațională a Copiilor oferă un cadou pentru copii, reducere de 10 % la toate evenimentele KIDS.

Ce face copilul tău în această vară? Cursuri de engleză, merge la o tabără de vară sau planifice să se joace în telefon? Oferă-i posibilitatea să se simtă un adevărat sportiv și să trăiască o experiență deosebită.

Achiziționează bilete la Campionatul de Triatlon Kids din cadrul evenimentului Campionatul de Triatlon, care va avea loc pe 25 iunie.

Dacă copiii nu reușesc să participe la primul campionat, avem un alt eveniment pentru ei, Kids Run Day, care va avea loc pe 24 septembrie în Piața Marii Adunări Naționale.

Două evenimente pe care nu trebuie să le ratezi!

Am pregătit 2 promocoduri care pot fi utilizate pentru fiecare eveniment separat.

Pentru Campionatul de Triatlon Kids, utilizați promocodul  KIDSTRIATLON, iar pentru Kids Run Day – KIDSMARATHON.

Investește în viitorul copilului tău, înregistrează-l aici: https://sporter.md/ro/events/ 

Prețul participării la Campionatul de Triatlon Kids este de 400 de lei fără reducere pentru următoarele categorii de vârstă: 7-8 ani, 9-10 ani, 11-13 ani.                                                                                                               

Pentru evenimentul Kids Run Day prețul participării este de 300 de lei și sunt disponibile următoarele distanțe în funcție de vârsta copiilor și pregătirea lor fizică: 5-6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani, 11-13 ani.   

Pentru o distracție pe măsură, adunați o echipă de prieteni care vor concura între ei! Pentru că nimic nu ne motivează mai mult decât posibilitatea de a concura cu cineva! 

Pe locuri, fiți gata, prindeți reducerea!     

P.S. Oferta este valabilă o singură zi - 1 iunie!

sursă:sporter.md
0
Top evenimente