Cu ocazia celei de a 9-a aniversări Sporter oferă reducere de 10% la Chisinau International Marathon

Organizația obștească, Sporter, care desfășoară evenimente sportive publice în Moldova împlinește 9 ani de activitate. Cu ocazia aniversării sale, Sporter oferă reducere de 10% la evenimentul Chișinău International Marathon. Competiția Sportivă va avea loc pe data de 25 septembrie în Piața Marii Adunări Naționale.

Pentru a beneficia de această reducere, utilizați promo code-ul : SPORTER9

Înregistrarea la maraton, o puteți face aici: Chisinau Marathon 

Menționăm că această reducere este valabilă doar astăzi.

Pe parcursul a 9 ani, organizația obștească Sporter, a organizat peste 93 de evenimente, așa ca: Cricova Wine Run, Purcari Wine Run, Chisinau Criterium, Sea Mile, Rubicon, Triathlon Triumph și altele. În funcție de competiție și amploarea acesteia, numărul de participanți a variat între 200 și 20.000 de participanți.

Sporter promovează modul sănătos de viață și contribuie la dezvoltarea sportului pentru amatori. Evenimentele organizate de Sporter au devenit un imbold pentru dezvoltarea turismului sportiv în Republica Moldova. În 2018, organizația a fost premiată de Guvernul Republicii Moldova pentru promovarea voluntariatului. 

Sporter își dorește ca în această zi să-și împărtășească bucuria cu sportivii și amatorii sportului. Savurați această zi cu Sporter și profitați de reducerea generoasă la Chisinau International Marathon.

sursă:sporter.md
0