Aheel, un dispozitiv inteligent care te va învăța să alergați fără a-ți trauma articulațiile

Salutare tuturor amatorilor de sport! :) Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

Este greu să înveți să controlezi poziția tălpii, dar se poate de învățat. Există două căi. Prima cale, să-ți găsești un antrenor care să-ți amintească întotdeauna acest lucru. Și a doua metodă – să utilizezi Aheel, un dispozitiv inteligent care te va învăța să alergați fără a-ți trauma articulațiile.

Acesta este un branț foarte subțire și ușor, cu doi senzori ultrasensibili. Unul este amplasat în față și unul pe călcâi. Senzorii măsoară în timp real cum aterizează piciorul în timp ce alergi. Dacă alergătorul lovește cu călcâiul când aleargă, Aheel produce un sunet puternic. Aceasta înseamnă că genunchii, spatele și șoldurile sunt expuși riscului de traumatizare – este urgent nevoie să-ți schimbi tehnica de alergare.

Branțul se așează sub branțul inițial al pantofului și nu se simte deloc. Funcționează pe o baterie AAA timp de 3 luni. Acest timp este suficient pentru a învăța să alergi fără traumatisme și pentru a-ți proteja genunchii.

Abonează-te la pagina Aheel de pe FB și urmărește lansarea acestui gadget! :)

sursă:
0