5 motive să-ți iei adidașii și să participi la cursa online RUNdemia

Anul acesta, întreaga lume a trecut la formatul online. La fel și competițiile sportive. Sporter n-a putut să nu se implice și a organizat în luna iulie primul maraton online din Moldova – RUNdemia. Dar acest sezon de alergare nu s-a terminat încă. Ultima cursă online din acest an – RUNdemia 2.0, a început ieri.

Unii participanți și-au încărcat deja primele track-uri. Dacă mai stai pe gânduri, să participi sau nu, iată 5 motive pentru care n-ar trebui să ratezi RUNdemia 2.0 din această toamnă.

1. Ai ocazia să câștigi o medalie. La RUNdemia, poți obține o medalie, chiar dacă nu ești deloc atlet, n-ai mai alergat până acum și nu te-ai antrenat. Tot ce trebuie să faci este să alergi 10 km într-o săptămână și medalia e a ta. Nu e mult, doar 1 km și ceva pe zi – probabil că mergi pe jos distanțe mult mai mari! Medalia e nouă și s-ar privi minunat în colecția ta.

2. Poți câștiga o pereche de adidași și alte cadouri. De data aceasta, RUNdemia oferă nu numai medalii și cadouri celor care vor alerga cel mai mult, dar mai pune în joc și niște adidași de la Puma! Câștigătorul va fi tras la sorți din rândul tuturor participanților. Adică, poți câștiga chiar tu!

3. Vei avea un motiv în plus ca să te ridici de pe canapea și să ieși din casă, acum cât mai avem vreme frumoasă sau cât nu ne-au băgat în carantină totală. În același timp, vei putea lupta cu lenea sau chiar vei pierde câteva kilograme care îți îngreunează existența. Vezi că obții doar avantaje?

4. Vei deveni un exemplu de urmat pentru copiii tăi, prietenii, colegii și rudele tale. Vei putea povesti tuturor cu mândrie cum ai participat la maratonul online. Și chiar le vei putea demonstra captura clasamentului unde este înscris numele tău.

5. Va fi cea mai frumoasă amintire a ta din anul 2020. Acest an nu prea ne-a răsfățat cu evenimente pozitive, dar participarea la RUNdemia cu siguranță va fi ceva de care să-ți amintești cu drag.

Așadar, ajunge să tot stai pe gânduri și să inventezi scuze — participă la cursă! Accesează www.rundemia.md și înregistrează-te. Grăbește-te, au mai rămas doar 25 de sloturi disponibile.

infoline: 076769990

sursă:
0