Echipa Synevo a participat la Chișinău International Marathon 2021

Chișinau International Marathon 2021 a fost un eveniment grandios, plin de emoții și momente frumoase la care s-au alăturat multe echipe, care promovează  modul sănătos de viață.

Pe 17 octombrie Echipa Companiei Synevo a participat în cadrul celei mai mari curse de alergat din țară ,,Chișinău International Marathon 2021’’.

Angajații companiei Synevo s-au pregătit activ pentru marele marathon, prin antrenamente  au urmat mai multe antrenamente profesioniste, dar și individuale, iar în final au ajuns cu mândrie la linia de finiș.

Synevo este principalul furnizor de servicii medicale pentru diagnostic de laborator din Moldova, care oferă cele mai calitative servicii, iar promovarea modului de viață sănătos este un principiu de bază după care se conduce compania.

Echipa Synevo a menționat că pandemia Covid-19 a impus multe reguli și alte priorități, iar una dintre cele mai importante a devenit grija pentru sănătate, de aceea îndemnul companiei este ca: practicarea sportului să devină o rutină zilnică pentru fiecare.

Sporter le dorește mult succes în atingerea noilor obiective, cât mai multe participări la maratoane și evenimente sportive și îi așteaptă cu mare drag să revină cu forțe noi la Chișinău International Marathon 2022.

Menționăm că  Syneo este compania cu rădăcini suedeze și administrează o rețea națională de 5 laboratoare și 26 centre de recoltare a probelor biologice care pune la dispoziție peste 2000 de tipuri de analize uzuale și avansate în toate domeniile de diagnostic clinic. De asemenea sunt administrate trei centre medicale, MediPartner, care oferă servicii medicale realizate de o echipă de profesioniști, formată din 13 specialități medicale: Ginecologie; Gastroenterologie; Urologie; Endocrinologie; Reumatologie; Alergologie; Pediatrie; Neurologie; Infecționist; Pneumologie; Cardiologie; Otorinolaringologie. Două dintre centre se află în mun. Chișinău și unu în or. Cahul.

sursă:sporter.md
0