Poli Disc – Novoe Radio - partener media al Maratonului Internațional Chișinău

Pe 29 septembrie, în Chișinău se va desfășura unul dintre cele mai așteptate evenimente sportive din țară - Chișinău International Marathon. Cea de-a cincea ediție a competiției va fi susținută informațional de Poli Disc – Novoe Radio. 

Poli Disc – Novoe Radio difuzează piesele celor mai îndrăgiți artiști din Republica Moldova și Rusia, dar și știri care permit radio ascultătorilor să fie la curent cu toate evenimentele importante care au loc în țară și peste hotare. De asemenea, difuzează în direct emisiunea „Новое приглашает" - un program de știri din viața culturală, dar și multe alte emisiuni tradiționale cu dedicații muzicale și concursuri. În plus, undele radio transmit și show-ul matinal popular – „StarПерцы". 

Indiferent în ce colț al lumii vă aflați, puteți asculta postul de radio Poli Disc – Novoe Radio, accesând site-ul oficial - newradio.md.

Diapazonul FM al postului de radio Poli Disc – Novoe Radio este disponibil pe tot teritoriul Moldovei. Chișinăul și regiunile centrale pot prinde unda radio 103,7 FM. Raionale din partea de nord a țării: Bălți - 106.2 FM, Edineț - 105.4 FM. Cele din partea de sud: Vulcănești - 102,7 FM, Căușeni, Tiraspol, Bender - 103,0 FM.

Cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău va avea loc foarte curând. Dacă încă nu v-ați înregistrat împreună cu compania dvs. la cel mai tare eveniment sportiv al țării, atunci e timpul s-o faceți chiar acum, pentru a beneficia de prețuri reduse prin oferta noastră:

  • la înregistrarea a 10-14 persoane, compania dvs. primește o reducere de 10%;

  • la înregistrarea a mai mult de 15 persoane, compania dvs. primește o reducere de 15%.

Grăbiți-vă, deoarece costul de participare va crește începând cu 15 septembrie!

Iar ca să fiți pregătiți pentru această competiție, înregistrați-vă toată echipa la antrenamentele corporative organizate de Federația de Triatlon a RM.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra, accesați site-ul oficial al evenimentului: https://marathon.md/ro/Register.

sursă:sporter.md
0
Top evenimente