Oriflame - partener oficial al Maratonului Internațional Chișinău 2019

Compania de produse cosmetice Oriflame este partenerul oficial al celui de-al cincilea „Maraton Internațional Chișinău”, care va avea loc pe 29 septembrie 2019 în Piața Marii Adunări Naționale.

„Oriflame” este mai mult decât o sursă de energie. Angajații companiei sunt convinși că adevărata frumusețe începe din interior și că stilul de viață sănătos are un efect benefic asupra bunăstării și a aspectului. 

Produsele Oriflame sunt create în Suedia. Fidelitatea față de principiile inovației, siguranței și ale celei mai înalte calități în dezvoltarea produselor face ca oferta companiei pe piața de produse cosmetice să fie unică.

Compania consideră că frumusețea este mult mai mult decât doar produse cosmetice. Seria de produse Wellness vă va ajuta să arătați excelent și să vă simțiți de minune.

Wellness este o linie de produse, vitamine și suplimente nutritive de înaltă calitate, dezvoltate și testate de oameni de știință și nutriționiști de renume mondial din Suedia. Lucrările asupra liniei Wellness se desfășoară la Centrul științific Igelös din Lund, în sudul țării. Cu Wellness veți radia de energie. Acest produs ridică dispoziția și face pielea magnifică fără nici un fel de produse tonale. Wellness înseamnă sănătate pentru întreaga familie.

Doriți să descoperiți lumea frumuseții și a produselor cosmetice, să cunoașteți oameni interesanți și să aflați primul despre noutățile din domeniul frumuseții? Colaborarea cu Oriflame vă oferă această oportunitate.

Veniți la cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău” și veți afla multe lucruri interesante despre frumusețe și sport împreună cu Oriflame!

Pentru a afla mai multe informații despre produsele cosmetice Oriflame, accesați site-ul www.oriflame.md. 

Reamintim, cea de-a cincea ediție a „Chișinău International Marathon” va avea loc pe 29 septembrie 2019. Sâmbătă, 28 septembrie, în cadrul „Chișinău Marathon”, se va desfășura competiția de alergare pentru tinerii sportivi „KIDS RUN DAY by Naturalis”. Iar pe cei care încă nu sunt gata să concureze îi invităm să participe la cursa distractivă „Fun Run by Iute Credit” și să alerge 1,5 km pe străzile centrale ale Chișinăului împreună cu prietenii și familia. 

Pentru a vă înregistra și afla toate detaliile competiției, accesați site-ul oficial al evenimentului - marathon.md.

sursă:sporter.md
0
Top evenimente