Locals.md a devenit partenerul media al Maratonului Internațional Chișinău

Pe data de 29 septembrie, Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău va găzdui cea de-a cincea ediție a „Maratonului Internațional Chișinău”. Cu această ocazie, Locals.md, partenerul media oficial al evenimentului va fi cu ochiul pe modul în care se va desfășura cea mai importantă competiție de alergare a anului.

„Suntem chișinăuieni. Suntem locali. Suntem Locals”.

Portalul informațional Locals.md este o revistă online zilnică, creată de chișinăuieni pentru chișinăuieni.

Proiectul colectează cele mai interesante informații despre ceea ce se întâmplă în Capitală și relatează zilnic cititorilor săi despre locuri și distracții noi, despre oameni talentați și despre istoriile lor incredibile. Sarcina de bază a portalului este de a arăta că Chișinăul și locuitorii săi au cu ce se mândri!

Pe paginile electronice ale revistei Locals.md puteți găsi cele mai relevante știri din lumea cinematografiei, muzicii și artei, vă puteți familiariza cu afișele evenimentelor din Chișinău, puteți citi sau asculta interviuri cu eroi locali și privi fotografii publicate de cititori cu hashtag-ul #localsmd.

Reamintim, „Maratonul Internațional Chișinău” este o competiție pentru toți cei care doresc și pot alerga. Trebuie doar să selectați distanța corespunzătoare: 42 km, 21 km, 10 km sau 5 km și să vă înregistrați la cursă pe site-ul marathon.md. Iar dacă încă nu sunteți gata să cuceriți o distanță competitivă serioasă, alăturați-vă cursei distractive „Fun Run” de 1,5 km.

Sâmbătă, 28 septembrie, în cadrul „Maratonului Chișinău”, se va desfășura competiția de alergare pentru tinerii sportivi „KIDS RUN DAY by Naturalis”. 

Pentru mai multe informații despre viitorul maraton, accesați site-ul oficial al evenimentului - marathon.md.

sursă:sporter.md
0
Top evenimente