LIBRARIUS este partenerul oficial „Kids Run Day 2019”

Cea mai mare rețea de librării din Moldova, LIBRARIUS, a devenit partenerul oficial al competiției de alergare „Kids Run Day 2019”, care va avea loc pe 28 septembrie în cadrul celui de-al cincilea „Maraton Internațional Chișinău”. 

LIBRARIUS se implică activ în diferite proiecte sociale, evenimente de caritate și evenimente sportive din țara noastră. Pentru această companie este important ca oamenii să se dezvolte și să se perfecționeze în mai multe feluri: spiritual, fizic și mental, să fie amabili, să se respecte unii pe alții și să se ajute reciproc în situațiile dificile.

Pe lângă evenimentele de caritate, LIBRARIUS sponsorizează adesea diferite turnee sportive și de dans. Compania e convinsă că este deosebit de important de insuflat copiilor obiceiurile potrivite începând din copilărie, deoarece, când vor ajunge mari, le va fi mai ușor să-și organizeze timpul și să tindă spre victorie și scopurile râvnite.

Într-un corp sănătos, nu e doar un suflet sănătos, ci și o minte sănătoasă. Și dacă sportul este recomandat pentru o formă fizică bună, atunci citirea cărților este cea mai bună metodă pentru antrenarea creierului!

Iar noi mai avem o veste bună! În librăriile LIBRARIUS puteți obține absolut gratis semne de carte cu logo-ul „Maratonului Internațional Chișinău”.

Citiți cărți, insuflați dragostea de lectură și copiilor dvs. și participați la „Maratonul Chișinău” împreună cu întreaga familie!

Competiția de alergare „KIDS RUN DAY by Naturalis” va avea loc pe 28 septembrie, în cadrul celei de-a cincea aniversări a „Maratonului Internațional Chișinău”. Evenimentul va fi găzduit de Piața Marii Adunări Naționale, începând cu ora 10:00.

Pentru a vă înregistra și afla toate detaliile competiției, accesați site-ul oficial al evenimentului - marathon.md.

sursă:sporter.md
0
Top evenimente