Herbalife e pentru mișcare! Hai la Chișinău International Marathon!

Pe 29 septembrie, în Chișinău se va desfășura Chișinău International Marathon - unul dintre cele mai mari evenimente sportive din țară, care anul acesta se va afla la cea de-a cincea ediție. Sănătatea, mișcarea, echilibru sunt elementele de bază ale competiției, iată de ce Herbalife susține participanții, devenind partener titular al distanței de 5 km.

Herbalife Nutrition este o companie globală din domeniul nutriției. Misiunea companiei este promovarea nutriției prin schimbarea vieții oamenilor cu produse și programe de nutriție excepționale, încă din 1980. Herbalife Nutrition oferă produse de înaltă calitate, realizate pe baze științifice, consiliere individuală prin intermediul membrilor independenți Herbalife Nutrition și o abordare orientată spre comunitate care îi inspiră pe clienți să adopte un stil de viață mai sănătos și mai activ. 

Produsele Herbalife Nutrition pentru nutriție, gestionarea greutății, energie și fitness, precum și îngrijire personală sunt disponibile prin rețeaua de membri independenți din peste 90 de țări.

Herbalife Nutrition susține Herbalife Nutrition Foundation, o organizație non-profit care sprijină organizațiile comunitare axate pe asigurarea unei nutriții corecte. De asemenea, Herbalife Nutrition sponsorizează peste 190 de sportivi, echipe și evenimente de talie mondială la nivel global. Herbalife Nutrition are aproximativ 8.300 de angajați în întreaga lume. 

Suntem mândri pentru obținerea Trofeului Mare şi a titlului “Herbalife Nutrition - Marca Comercială a Anului 2018” la categoria “Produse și servicii de sănătate și frumusețe”, nominalizarea INTER. Concursul a fost organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, în parteneriat cu Agenția de Stat pentru Proprietate Intelectuală (AGEPI).

Dacă îți place stilul de viață activ și sănătos sau ești abia la început, înregistrează-te la cursa de 5 km Race by Herbalife Nutrition din cadrul Chisinau International Marathon! Fii parte a celui mai important eveniment sportiv din Republica Moldova și urmează-ți calea către o nouă versiune a ta!

Chisinau International Marathon este la cea de-a 5-a ediție și se va desfășura în data de 29 septembrie în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău. 

Fii alături de echipa Herbalife Nutrition şi promovează stilul de viaţă activ şi sănătos!

sursă:sporter.md
0
Top evenimente