GSS-SECURITATE - siguranța dvs. la Chișinău Marathon

Agenția de securitate „GSS-SECURITATE” SRL a devenit partenerul celei de-a cincea ediții aniversare a „Chișinău International Marathon”, care va avea loc pe 29 septembrie în Piața Marii Adunări Naționale. 

Angajații GSS-SECURITATE sunt profesioniști cu o experiență bogată în implementarea celor mai complexe sarcini organizaționale. În timpul desfășurării „Chișinău Marathon”, ei vor monitoriza siguranța participanților, ordinea publică în zona Sport Expo și se vor asigura că nu se comit încălcări pe teritoriul desfășurării curselor. 

Compania „GSS– SECURITATE” posedă o strategie sigură de dezvoltare și o înțelegere clară a pieței și a clienților. Gama largă de servicii permite satisfacerea nevoilor clienților și planificarea pe termen lung a cooperării reciproc avantajoase cu aceștia. Nivelul ridicat al competenței și al calificării profesionale a echipei permite crearea unor relații strânse cu partenerii și sporirea fiabilității afacerii. 

„GSS-SECURITATE” este o echipă de profesioniști

 În cadrul activităților de securitate, personalul „GSS-SECURITATE” combină abordările tradiționale și cele inovatoare. Având în vedere experiența în domeniu, acumulată de-a lungul anilor, și bazându-se pe tradițiile fundamentale ale specialiștilor companiei de securitate și a agențiilor de aplicare a legii, a fost formată o echipă de oameni care gândesc la fel. Pentru ca orice sarcină să fie îndeplinită cu succes, compania lucrează, studiază și se dezvoltă, astfel încât echipa să devină cea mai bună în ceea ce face.

„GSS-SECURITATE” este în pas cu timpul (Up-to-date)

Analizând solicitările pieței și, în același timp, dezvoltându-se într-un mediu extrem de competitiv, obiectivul strategic al companiei este de a fi întotdeauna cu „un pas mai înainte". „GSS-SECURITATE” utilizează în procesul de muncă doar echipamentul modern de înaltă calitate și propriul know-how.

„GSS-SECURITATE” are grijă de fiecare client

Principiul fundamental, care stă la baza relației cu clienții, este posibilitatea de a oferi servicii de calitate, o cooperare reciproc avantajoasă și satisfacerea solicitărilor. Compania este preocupată mereu de esența problemei și lucrează la modelarea situației. Grija pentru fiecare client este punctul forte al companiei „GSS-SECURITATE”.

„GSS-SECURITATE” este un punct de reper

Activitatea reușită, coerentă și încrezătoare a companiei este meritul experienței de succes a celor peste 10 ani de activitate. Pe propria experiență, compania demonstrează cum trebuie de lucrat ca la carte și cum trebuie de făcut așa încât clienții să li se adreseze după servicii prin recomandarea altora. Echipa „GSS-SECURITATE” știe că este un exemplu pentru multe organizații concurente, ceea ce o face să devină mult mai responsabilă și mai atentă în îndeplinirea misiunii.

„GSS-SECURITATE” este viitorul

Obiectivul primordial al companiei „GSS–SECURITATE” este oferirea serviciilor de calitate, asigurând securitatea profesională în diferite medii. În acest sens, compania depune efort maxim, ridicând continuu nivelul așteptărilor și stabilind diferite sarcini, pe care le îndeplinește cu succes. Acestea și alte aspecte poziționează compania pe un loc de frunte în furnizarea serviciilor de securitate.

GSS-SECURITATE consideră că cheia unei afaceri de succes este perfecțiunea. În contextul afacerilor moderne, mulți directori de companii doresc să fie absolut siguri, atât de siguranța personală, cât și de cea a partenerilor și a personalului. Compania „GSS-SECURITATE” este anume acea agenție, care își asumă întreaga responsabilitate pentru calitatea serviciilor de securitate oferite. Încrederea, onestitatea, integritatea, profesionalismul, responsabilitatea - acestea sunt principiile care ghidează compania „GSS-SECURITATE”, protejând interesele clienților săi de orice fel de încălcări ilegale în cele mai extreme situații.

„GSS-SECURITATE” își prețuiește reputația și respectă cu strictețe toate obligațiile contractuale la toate etapele de muncă, concentrându-se astfel asupra stabilirii relațiilor de parteneriat pe termen lung, ghidate de principiile onestității și decenței.

„GSS-SECURITATE” VĂ GARANTEAZĂ SIGURANȚA!

Pentru a afla mai multe detalii despre compania „GSS-SECURITATE”, accesați site-ul gss.md.

Reamintim, cea de-a cincea ediție a „Chișinău International Marathon” va avea loc pe 29 septembrie 2019. Sâmbătă, 28 septembrie, în cadrul „Maratonului Chișinău”, se va desfășura competiția de alergare pentru tinerii sportivi „KIDS RUN DAY by Naturalis”. Iar pe cei care încă nu sunt gata să concureze îi invităm să participe la cursa distractivă de alergare „Fun Run by Iute Credit” și să alerge 1,5 km pe străzile centrale ale Chișinăului împreună cu prietenii și membrii familiei. 

Pentru a vă înregistra și afla toate detaliile competiției, accesați site-ul oficial al evenimentului - marathon.md.

sursă:sporter.md
0
Top evenimente