Echipa Simpals - gata să facă față Maratonului Internațional Chișinău

A mai rămas mai puțin de o lună până la Maratonul Internațional Chișinău, iar o parte a echipei companiei Simpals s-a pus serios pe treabă cu antrenamentele! 

Ieri, 4 septembrie, câțiva membri ai companiei Simpals au lăsat pentru ceva timp birourile și au ieșit în natură pentru a se dezmorți. Au trecut peste etapa încălzirii, și-au antrenat picioarele, au alergat, au sărit, s-au întins și cel mai important - au exersat minuțios momentul decernării medaliilor! Acum că sunt pregătiți, să înceapă competiția! 

Cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău va avea loc foarte curând. Dacă încă nu v-ați înregistrat împreună cu compania dvs. la cel mai tare eveniment sportiv al țării, atunci e timpul s-o faceți chiar acum, pentru a beneficia de prețuri reduse prin oferta noastră:

  • la înregistrarea a 10-14 persoane, compania dvs. primește o reducere de 10%;

  • la înregistrarea a mai mult de 15 persoane, compania dvs. primește o reducere de 15%.

Grăbiți-vă, deoarece costul de participare va crește începând cu 15 septembrie!

Iar ca să fiți pregătiți pentru această competiție, înregistrați-vă toată echipa la antrenamentele corporative organizate de Federația de Triatlon a RM.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra, accesați site-ul oficial al evenimentului: https://marathon.md/ro/Register

sursă:sporter.md
0
Top evenimente