Echipa MAIB a intrat în gașca celor care se pregătesc de Chișinău International Marathon

E firesc: atunci când râvnești la rezultate bune, ești dator să dai tot ce e mai bun din tine, să muncești și să exersezi cât poți de mult. Echipa MAIB face parte din categoria celor care nu se dau niciodată bătuți. Joi, 5 septembrie, mai mulți angajați ai  MAIB s-au adunat pe stadionul Dinamo din capitală și, alături de antrenoarea Natalia Zbîrnea, au desfășurat un amplu antrenament de pregătire pentru marele eveniment sportiv - Maratonul Internațional Chișinău!

Pornind de la sloganul MAIB – Puterea stă în noi – angajaţii băncii au surprins şi de această dată printr-o organizare bună, pregătire fizică înaltă, spirit de echipă şi ambiţie. Puţini angajaţi MAIB au optat pentru distanţe uşoare. Majoritatea s-a înscris la 10, 21 şi chiar 42 kilometri, iar pedanţa cu care au desfăşurat antrenamentul şi energia debordantă demonstrează că sportul şi modul sănătos de viaţă îi caracterizează cu brio pe bancherii celei mai mari instituţii financiare din Moldova.

Echipa Moldova Agroindbank vă dă întâlnire pe 29 septembrie la Maratonul Internaţional Chişinău cu îndemnul „Fii şi tu MAIBun”.

De altfel, de-a lungul anilor, această competiție s-a transformat într-o sărbătoare națională, un eveniment care dă oamenilor undă verde pentru a se distra, pentru a se cunoaște, pentru a se uni și a crește împreună. Maratonul Internațional Chișinău este ocazie perfectă pentru a petrece timp prețios alături e echipa dvs.!

Evenimentul va avea loc pe 29 septembrie, așadar încă mai aveți timp pentru a vă înregistra alături de colegii de muncă la cel mai tare eveniment sportiv al țării.

  • la înregistrarea a 10-14 persoane, compania dvs. primește o reducere de 10%;

  • la înregistrarea a mai mult de 15 persoane, compania dvs. primește o reducere de 15%.

Grăbiți-vă, deoarece costul de participare va crește începând cu 15 septembrie!

Iar ca să fiți pregătiți pentru această competiție, înregistrați-vă toată echipa la antrenamentele corporative organizate de Federația de Triatlon a RM.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra, accesați site-ul oficial al evenimentului: https://marathon.md/ro/Register

sursă:sporter.md
0
Top evenimente