Chișinăul va găzdui competiția pentru copii Kids Run Day by Naturalis

Pe 28 septembrie, Chișinăul va găzdui competiția de alergare pentru copii „Kids Run Day by Naturalis”, care face parte din cel mai grandios eveniment sportiv al țării – „Maratonul Internațional Chișinău”.

Competiția „Kids Run Day by Naturalis” este o oportunitate excelentă pentru copii să se molipsească de pasiunea pentru sport și buna dispoziție, să obțină prima lor medalie pentru realizări sportive și să simtă pe pielea lor emoțiile pe care le au sportivii cu experiență la linia de start și finiș ale celor mai importante competiții.

La cursa „Kids Run Day by Naturalis” pot participa copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 14 ani. Iar pentru a concura pe picior de egalitate, participanții din fiecare grup de vârstă vor alerga pe distanțe diferite.  

- Copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 6 ani vor concura pe o distanță de 400 m;

- Copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 8 ani - pe o distanță de 800 m;

- Copiii cu vârsta cuprinsă între 9 și 10 ani - pe o distanță de 1200 m;

- Copiii cu vârsta cuprinsă între 11 și 13 ani - pe o distanță de 2000 m.

Spre atenția părinților! Înregistrarea la competiția „Kids Run Day by Naturalis” este încă deschisă. Dacă doriți să vă înregistrați copilul la cursă, accesați site-ul marathon.md. Costul participării începe de la 200 de lei. Numărul participanților este limitat.

Mai multe informații despre eveniment pot fi găsite pe site-ul marathon.md.

sursă:sporter.md
0
Top evenimente