Chișinău International Marathon - tradiție, port popular și vinuri alese

Anul ăsta, Maratonul Internațional Chișinău se află la cea de-a cincea ediție, iar cu această ocazie, ne-am propus ca evenimentul să fie unul special. Se știe deja că traseul competiției este o ”călătorie” prin întreaga cultură a Moldovei, de-a lungul căreia participanții, pe lângă punctele de hidratare, au parte de muzică și dans popular, bucate tradiționale, personaje marcante din istoria țării precum și o mulțime de alte atracții. În toamna aceasta, pentru că maratonul se va desfășura cu o săptămână înainte de Ziua Națională a Vinului, ne-am gândit că e un prilej potrivit să punem la dispoziția participanților încă o latură a tezaurului țării noastre și anume: cele mai de seamă soiuri de vin. Chișinău International Marathon a devenit de-a lungul anilor nu doar o competiție de alergare de nivel internațional ci și o adevărată sărbătoare națională, care adună în Piața Marii Adunări Naționale mii de oameni. Așadar, 28 septembrie - 6 octombrie devine una dintre cele mai frumoase perioade în care poate fi vizitat Chișinăul. 

Maratonul Internațional Chișinău 2019 se va desfășura pe 29 septembrie, în cadrul competiției vor avea loc următoarele probe:

— Marathon (42 км 195 м) 

— Half marathon by Technosoft (21 км 0975 м)

— 10 km Race by Naturalis

— 5 km Race by Herbalife

— Fun Run by Iute Credit (1,5 км)

Pentru a afla mai multe informații despre eveniment și pentru a vă înregistra accesați site-ul oficial al evenimentului: https://marathon.md/ro/ 

sursă:sporter.md
0
Top evenimente