A avut loc primul antrenament de pregătire pentru „Maratonul Chișinău”

Odată cu sosirea toamnei, luna septembrie aduce cu sine și cel mai grozav eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea aniversare a „Maratonului Internațional Chișinău”. Iar noi nu pierdem timpul și ne pregătim activ, ca să putem face față acestui maraton grandios!

Astfel, duminică, 1 septembrie, în parcul „Valea Morilor” din capitală a avut loc primul antrenament de pregătire. Acesta a început cu tradiționalele exerciții de încălzire și alergare, care au fost conduse de antrenoarea Natalia Zbîrnea. Ultima etapă a antrenamentului a constat dintr-o cursă de alergare pe distanță lungă.

După cum am promis, în cadrul antrenamentului a fost organizată și o tombolă cu certificate cadou din partea partenerului nostru „PUMA Moldova WSA”. Norocoșii deținători ai certificatelor au devenit Maria Cazacu și Aram Kocharyan. Îi felicităm pe acești tineri și îi așteptăm cu drag și la următoarea sesiune de antrenament!

Înregistrați-vă la maraton și antrenați-vă împreună cu noi! Beneficiați de cele mai utile sfaturi oferite de antrenorii noștri profesioniști, câștigați premii și încărcați-vă „bateriile”, deoarece degrabă veți avea nevoie de multă energie pentru a depăși „Maratonul Chișinău”!

Aici puteți viziona raportul nostru foto de la ultima sesiune de antrenament.

Pentru mai multe informații despre antrenamentele ce urmează ne puteți contacta la numerele de telefon:

079996953 - Alexandra;

068004884 - Natalia.

sursă:sporter.md
0