„OM - apa oficială la „Maratonul Internațional Chișinău 2018”

Apa minerală „OM" este distribuitorul oficial de apă la cel de-al patrulea „Maraton Internațional Chișinău”, care va avea loc pe 30 septembrie 2018 în capitală.

Apa OM a lansat o nouă sticlă sport OMactiv de 0.75 l.

Producătorul de apă minerală OM a lansat o nouă sticlă sport și acum va fi mult mai ușor de hidratat în timpul antrenamentului.

Ce s-a schimbat? Forma. În colaborare cu sportivii a fost elaborată o sticlă ergonomică, care vine ca turnată în mână și face consumul de apă comod, atât în timpul alergării, cât și în timpul pauzelor scurte dintre seturi.

Volumul a rămas același – 0,75 l. Aproximativ atâta bea un om în timpul unui antrenament de intensitate medie. Ți-a mai rămas apă? Atunci bea-o după antrenament – doar știi cât este de important de menținut echilibrul de apă după efortul fizic. S-a păstrat și capacul inovațional cu protecție împotriva scurgerilor, care este comod de deschis cu o singură mână.

Sticla conține logourile OMactiv - a fost combinată apa potabila OM cu proiectul OMactiv și s-a obținut primul produs OMactiv pentru un stil de viață activ.

Sticlele de acest format deja pot fi achiziționate în supermarketuri, magazine și, bineînțeles, în cluburile de fitness ale orașului.

Reamintim, „Maratonul Internațional Chișinău 2018” va avea loc pe 30 septembrie, la Chișinău. Cei care doresc să participe la maraton pot afla mai multe detalii despre evenimentul sportiv și se pot înregistra pe site-ul marathon.md.

sursă:Marathon.md
0
Top evenimente