A fost schimbat traseul etapei de ciclism a campionatului Triathlon Triumph 2019 by BMW i

În 14 iulie, etapa de ciclism din cadrul campionatului de triatlon din Moldova, Triathlon Triumph by BMW i, se va desfășura pe un traseu schimbat. Itinerarul cursei a fost schimbat din motive de securitate.

Întrucât pe strada G. Alexandrescu au loc lucrări de reparare a drumurilor, organizatorii campionatului au fost nevoiți să schimbe traseul etapei de ciclism a campionatului Triathlon Triumph.

Acum, ruta etapei de ciclism pornește de la zona de tranzit din strada G. Alexandrescu până la intersecția cu strada V. Lupu, apoi urmează pe strada V. Belinski până la strada I. Creangă. Ajunși la strada I. Creangă, bicicliștii se vor întoarce pe strada V. Belinski până la intersecția cu strada V. Lupu. La intersecție, participanții se întorc și repetă cercurile următoare pe același traseu. 

Conform itinerarului schimbat, participanții la distanța “Olympic” vor parcurge 20 de cercuri, iar participanții la distanța “Super Sprint” — 5 cercuri. După ce vor fi parcurse toate cercurile, participanții vor reveni în strada G. Alexandrescu și se vor îndrepta spre zona de tranzit.

sursă:triumph.md
0
Top evenimente