Ediția de toamnă a maratonului online RUNdemia s-a încheiat

Cea de-a doua ediție a cursei online RUNdemia s-a încheiat. Timp de 7 zile, alergătorii din Chișinău și din alte orașe ale Moldovei au reușit să depășească 8014 km. 

Organizatorii au pregătit pentru participanții celui de-al doilea sezon noi medalii și noi categorii de câștigători. De această dată, au fost determinați nu doar campionii absoluți, ci și cei mai buni alergători din categoriile de vârstă. 

Recordmani în rândul bărbaților au devenit:

1. Anatolie Baractari - 404,04 км.

2. Evgenii Ostapciuc - 340,03 км.

3. Vitali Crupenencov - 330,30 км.

În rândul femeilor, cele care au stabilit recorduri se numesc:

1. Cotelea Inga - 189,03 км.

2. Rusu Alina - 171,25 км.

3. Veronica Birsan - 150,18 км.

Urmând acest link, veți afla și numele câștigătorilor din categoriile de vârstă https://rundemia.md/rating2 .

Fiecare participant care a alergat 10 km va primi o medalie. Pe primii trei dintre bărbați și femei îi așteaptă cadouri din partea organizatorilor și a partenerilor cursei — seturi de la Traumeel S®, genți, umbrele și băuturi energizante de la Redbull. Sportivii care au cucerit locurile de frunte primesc premiile mari puse în concurs — certificate de la Puma în valoare de 2 000 de lei, cupa RUNdemia, cadouri de la Traumeel S® și Redbull.

Vă reamintim că RUNdemia este primul maraton online din Moldova. Ideea acestei competiții constă în alergarea pentru rezultat, dar nu contra cronometru. Participanții au la dispoziție 7 zile pentru a alerga cât mai mulți kilometri posibil. Toți cei care au reușit să depășească distanța de 10 km primesc o medalie.

Prima ediție a cursei a avut loc în vara acestui an. Atunci la competiție au participat 217 sportivi, care au alergat 10 886,64 km într-o săptămână.

sursă:sporter.md
0