Technosoft este partener oficial al cursei Purcari Wine Run 2021

Pe 12 septembrie, Chateau Purcari va găzdui cursa de trail Purcari Wine Run 2021. Aceasta este singura cursă din Moldova care combină sportul, degustarea celor mai alese vinuri moldovenești și recreerea în aer liber.

Este un eveniment pentru cei care preferă echilibrul în toate: odihnă, muncă, sport. Din acest motiv, compania Technosoft care susține un stil de viață echilibrat va deveni partener oficial al cursei Purcari Wine Run 2021.

Compania Technosoft este prezentă în Republica Moldova deja mai mult de 10 ani, iar principalul său domeniu de activitate este furnizarea serviciilor profesionale de dezvoltare și testare a software-urilor către companiile internaționale. Fiind în continuă ascensiune, Technosoft își motivează angajații să devină mai buni cu fiecare zi și creează mediul perfect pentru activitatea acestora.

Deoarece membrii companiei sunt conștienți că sportul a fost, este și mereu va fi o sursă esențială ce contribuie la detașarea creierului de la rutina zilnică, periodic sunt organizate activități sportive comune. Aceste activități ajută cu adevărat atât la menținerea sănătății corpului, cât și la consolidarea relațiilor cu colegii.

Anume din acest motiv, Technosoft vă invită pe toți să luați parte la acest minunat eveniment sportiv!

Vă reamintim că anul acesta,  la Purcari Wine Run a fost deschisă o nouă — 21 km, al cărei traseu va trece de-a lungul litoralului Nistrului. Sunt invitați să participe nu doar sportivii cu experiență, ci și cei care abia au început să alerge. Vă puteți înregistra pe site purcari.winerun.md.


Mai multe informații despre cursa de trail le găsiți pe linkul următor purcari.winerun.md.

sursă:sporter.md
0