Automobilul de marca CHERY a devenit partener oficial al cursei Purcari Wine Run 2021

Pe 12 septembrie, Purcari Wine Run îi invită toți pasionații de alergare să-și testeze forțele la o distanță nouă și să câștige o nouă medalie dintr-o cursă vinicolă. Anul acesta, participanții vor fi susținuți de GBS, distribuitorul oficial al automobilelor Chery în Republica Moldova.

Chery Automobile este un producător chinez de automobile cu 6 fabrici de automobile și 11 fabrici de asamblare în întreaga lume. Noul crossover Chery Tiggo 8 Pro are un interior spațios pentru 7 locuri. Automobilul îi va încânta pe șoferi nu doar prin parametrii tehnici excelenți, ci și printr-un design modern. Acest model crossover concurează încrezut cu mașinile de la producătorii europeni.

Vă reamintim că Purcari Wine Run oferă participanților nu doar o competiție sportivă, ci și posibilitatea de a combina sportul cu degustarea celor mai alese vinuri moldovenești și de a se relaxa într-un camping confortabil într-o zonă eco. Participanții se pot înscrie separat pentru cursă, degustare și camping + Mamaliga Party.

Aici vă puteți înscrie la cursă — purcari.winerun.md.

sursă:sporter.md
0