Automobilul de marca BAIC — partener oficial al cursei Purcari Wine Run 2021

Pe 12 septembrie, Purcari Wine Run îi invită toți pasionații de alergare să-și testeze forțele la o distanță nouă și să câștige o nouă medalie dintr-o cursă vinicolă. Anul acesta, participanții vor fi susținuți de GBS, distribuitorul oficial al automobilelor BAIC în Republica Moldova.

BAIC Group este al cincilea cel mai mare producător de automobile din China și al doilea producător de vehicule comerciale. Baic BJ40 Plus este un SUV brutal cu tracțiune integrală, care a câștigat încrederea șoferilor din toată lumea. Mașina este echipată cu un sistem de tracțiune integrală, cu diferențial de blocare față și spate, iar acoperișul detașabil oferă o senzație completă de libertate și viteză.

Vă reamintim că Purcari Wine Run oferă participanților nu doar o competiție sportivă, ci și posibilitatea de a combina sportul cu degustarea celor mai alese vinuri moldovenești și de a se relaxa într-un camping confortabil într-o zonă eco. Participanții se pot înscrie separat pentru cursă, degustare și camping + Mamaliga Party.

Aici vă puteți înscrie la cursă — purcari.winerun.md.

sursă:sporter.md
0