Ajungi primul la linia de finiș de la Purcari Wine Run 2021 cu HAVAL

Pe 12 septembrie, Purcari Wine Run îi invită toți pasionații de alergare să-și testeze forțele la o distanță nouă și să câștige o nouă medalie dintr-o cursă vinicolă. Anul acesta, participanții vor fi susținuți de GBS, distribuitorul oficial al automobilelor HAVAL în Republica Moldova.

Brandul HAVAL este reprezentat de compania GBS în Moldova încă din 2019. Fondat în 2013, brandul produce crossovere și SUV-uri. SUV-ul HAVAL H9 este un model din gamă cu capacități sporite în offroad. Designul elegant în fiecare detaliu reflectă forța sa: construit pe cadru dur, este rezistent la cele mai dure condiții. Datorită caracteristicilor sale offroad, HAVAL H9 depășește cu ușurință toate obstacolele de pe drum fără a afecta confortul pasagerilor.

Vă reamintim că Purcari Wine Run oferă participanților nu doar o competiție sportivă, ci și posibilitatea de a combina sportul cu degustarea celor mai alese vinuri moldovenești și de a se relaxa într-un camping confortabil într-o zonă eco. Participanții se pot înscrie separat pentru cursă, degustare și camping + Mamaliga Party.

Aici vă puteți înscrie la cursă — purcari.winerun.md.

sursă:sporter.md
0