Puma - partenerul cursei „Purcari Wine Run 2018”

Puma - cel mai mare brand sportiv din lume este partenerul cursei „Purcari Wine Run 2018”, care va avea loc pe 2 septembrie, pe teritoriul vinăriei Chateau Purcari.

PUMA are misiunea să fie cea mai rapidă marcă sportivă din lume, datorită dorinței sale nesfârșite de a dezvolta sportul și marca PUMA #ForeverFaster. Mantra reală a acestui brand sportiv este: întotdeauna mai rapid. Întotdeauna mai rapid este mai mult decât rapid. Întotdeauna mai rapid este mai mult de 65 de ani de produse sportive pentru cei mai rapizi sportivi.

Reprezentanții brandului sportiv popular Puma se caracterizează astfel:

"Nu ne este teamă să ne asumăm riscuri. Avem încredere în simțurile noastre și, uneori, facem alegeri neașteptate - ceea ce ne face mai CURAJOȘI. Indiferent ce facem, o facem conștient. Facem declarații puternice, suntem neînfricați și credem în noi înșine, iar asta ne face să fim siguri. Nimic nu ne poate opri pe drumul spre realizarea visului nostru. Credem că cheia succesului constă în dorința nesfârșită de a ne perfecționa. Suntem ambițioși. Trăim și ne bucurăm de procesul de joc. Pentru noi, sportul este mai mult decât să câștigi cu orice preț. Ne place concurența sănătoasă și jocul. Acest lucru ne face FERICIȚI

Începând cu anul 1948, PUMA a creat produse inovatoare pentru cei mai buni și cei mai rapizi sportivi din lume: de la fotbal până la golf, de la motocicletă până la alergare. Împreună cu marca PUMA, sportivii au stabilit recorduri mondiale, au câștigat medalii și au trăit momente de neuitat care schimbă și dezvoltă sportul. Cartea de vizită a firmei PUMA este comunicarea puternică dintre atlet și produs.

Cursa pe teren accidentat „Purcari Wine Run 2018” va avea loc pentru a doua oară.

Evenimentul se va desfășura timp de două zile în zona viticolă a vinăriei Chateau Purcari. Pe 1 septembrie vor avea loc seminare și master-class-uri, excursii și degustări, precum și Campingul Purcari. Pe 2 septembrie se va desfășura cursa de alergare. Participanții urmează să depășească distanța de 10 km. Cei care doresc să participe la cursa „Purcari Wine Run 2018” pot afla mai multe detalii despre eveniment și se pot înregistra pe site-ul purcari.winerun.md.