La Chișinău a avut loc o cursă cu prilejul sărbătorii de 8 Martie

Duminică, 8 martie, organizația sportivă Sportivă a organizat o cursă de sărbătoare dedicată Zilei Internaționale a Femeii. La acest eveniment tematic au participat 50 de sportivi și sportive. Împreună cu organizatorii, au parcurs cu toții un traseu neobișnuit cu o lungime de 8 km. 

Sportivii au luat startul din Piața Marii Adunări Naționale la ora 10:00. Ruta a fost una simbolică, sub forma cifrei opt, care întruchipează această sărbătoare. Unii dintre participanți au luat cu ei navigatoare GPS. Cu ajutorul lor, ei au putut face captura traseului cu formă neobișnuită ca să-și felicite femeile dragi.

Participarea a fost gratuită. Ca și anul trecut, participanților li s-a cerut un cod vestimentar special pentru a face evenimentul mai atmosferic și mai festiv. Buna dispoziție și zâmbetele au fost accesoriile obligatorii pentru sportive, iar sportivii urmau să ia cu ei flori și cuvinte cordiale de felicitare. La linia de finiș, frumoasele participante au fost întâmpinate cu flori și șampanie.

Cursele tematice au devenit o bună tradiție pentru Sporter, care a desfășurat alergări simbolice în cinstea Anului Nou, Zilei Îndrăgostiților, Paștelui. De fiecare dată, organizatorii au întocmit trasee originale, astfel încât participanții fideli la cursele de acest gen au în galeriile de pe telefon trasee sub formă de brad, inimă, ou de Paște și, bineînțeles, cifra opt. 

Ca să vedeți cum s-a desfășurat cursa de Ziua Internațională a Femeii, priviți raportul nostru foto.

sursă:sporter.md
0