loading...

Visa стала официальным партнером Milestii Mici Wine Run 2020

Глобальная компания платежных технологий Visa, выступает официальным партнером уникального подземного забега Milestii Mici Wine Run 2020, который пройдет 9 февраля на территории винных подвалов комбината Milestii Mici.

7 февраля, 08:592802
26 февраля, 07:48863

Echipa USM a câştigat Universiada naţională la volei feminin

Selecţionata Universităţii de Stat din Moldova (USM) a câştigat turneul de volei feminin din cadrul Universiadei instituţiilor de învăţământ superior din ţară, care se desfăşoară sub egida Federaţiei Moldoveneşti a Sportului Studenţesc şi a Veteranilor Sportului, relatează MOLDPRES.

Ultimele meciuri din cadrul concursului s-au desfăşurat la sala Universităţii Tehnice din Moldova (UTM), iar în actul decisiv al competiţiei s-au întâlnit reprezentativele USM şi UTM. Rezultatul final al acestei întâlniri a influenţat configuraţia clasamentului competitoarelor pe podiumul de premiere.

Scor final, 3-1 în favoarea voleibalistelor de la USM, care au învins astfel în toate partidele disputate. Pe locul doi s-a situat selecţionata Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, iar pe treapta a treia a podiumului de premiere au urcat jucătoarele de la UTM.

La turneu au mai participat reprezentativele Academiei de Studii Economice din Moldova şi Universităţii de Stat de Educaţie Fizică şi Sport. „Desigur, ne dorim un număr mai mare de participante, dar aceasta este, pe ansamblu, situaţia voleiului feminin din ţară. Important este ca acesta să nu fie în continuare în cădere şi turneul desfăşurat este o modalitate de a-l menţine, cel puţin, pe unda de plutire”, a declarat pentru agenţie secretarul general al FMSSVS, Veaceslav Mârzac.

Voleiul feminin a fost a doua probă din cadrul actualei ediţii a Universiadei naţionale. La prima - fotbalul în sală – campioană a devenit selecţionata Universităţii Libere Internaţionale din Moldova. Programul competiţional include 20 de discipline sportive.

источник moldpres.md
0