loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:55400
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:003950
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:001210
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:371320
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:232550
VeloHora revine!

Dragi cicliști amatori și profesioniști, avem vești bune pentru voi! Cea mai de amploare plimbare urbană cu bicicletele revine!

1 martie, 18:501760
19 februarie, 13:02356

FTRM a format un grup de copii pentru antrenamente de triatlon

Școala Federației de Triatlon din Moldova este locul în care se educă o nouă generație de triatloniști moldoveni. Elevii noștri deja participă la competiții internaționale și locale, la care au luat locuri de frunte și au demonstrat rezultate excelente.

Dacă doriți ca și copilul dvs să obțină rezultate bune în acest sport, îl puteți înscrie la școala FTRM, cu atât mai mult că momentan se înscriu elevi într-un nou grup pentru antrenamente de triatlon. Copiii cu vârsta între 8 și 15 ani sunt invitați la antrenamente.

Când și cum se vor desfășura antrenamentele la școala FTRM

Antrenamentele se organizează de 3 ori pe săptămână: marți, joi și sâmbătă.

- Marți, la 16:30, antrenament de înot și ciclism.

- Joi, la 16:30, antrenament de alergare, înot și exerciții fizice.

- Sâmbătă, la 10:30, antrenament de ciclism și înot.

Antrenamentele sunt conduse de Iurie Ostașin, sportiv profesionist care a câștigat de multe ori locuri de frunte în competițiile de duatlon și triatlon din Europa și țările CSI.

Unde vor avea loc antrenamentele

Antrenamentele de înot sunt realizate la bazinul central „Consocivil”, str. 31 august 1989, 78.

Locul de antrenare pentru ciclism depinde de vreme. În timpul condițiilor meteorologice nefavorabile, antrenamentul se va desfășura în sală pe biciclete staționare, iar dacă vremea este bună, în aer liber. Întâlnirea se face la bazin (str. 31 august 1989, 78), iar traseul variază de fiecare dată.

Antrenamentele de alergare au loc fie în parcul „Valea Morilor”, fie pe stadionul „Dinamo”.

Exerciții fizice - în sala bazinului „Consocivil”.

Cât costă antrenamentele

O lună de antrenamente la școala FTRM costă 600 lei.

Pentru a vă înscrie copilul în grup, completați acest formular.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să sunați la: 079 996 953, Alexandra.

sursa FTRM
0
Noutați asemănătoare