loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:55400
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:003940
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:001210
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:371320
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:232540
VeloHora revine!

Dragi cicliști amatori și profesioniști, avem vești bune pentru voi! Cea mai de amploare plimbare urbană cu bicicletele revine!

1 martie, 18:501760
29 noiembrie, 08:00559

Sporter Black Friday — 20% reducere la orice eveniment

Promocodul pentru obținerea reducerii - SPORTER20

Toți cei care doresc să participe la evenimentele sportive din anul 2020 organizate de Sporter, doar de „Black Friday” au ocazia să se înregistreze și să achite costul participării cu o reducere de 20%.

Pentru a obține reducerea, trebuie să utilizați codul promoțional și să achitați taxa de participare ASTĂZI, în momentul înregistrării, până la ora 23:59.

Achitarea taxei de participare poate fi efectuată în unul din următoarele moduri:

- cu ajutorul cardului Visa, Master Card sau „Raduga”, până la ora 23:59;

- prin intermediul terminalelor (QIWI, MMPS, RUNPAY), până la ora 23:59;

- în numerar, la oficiul companiei Simpals, situat pe adresa: Chișinău, str. Calea Orheiului, 28/1, până la ora 18:00.

Reducerile sunt valabile pentru următoarele evenimente sportive:

— Maratonul de Crăciun by Naturalis 2019;

Mileștii Mici Wine Run (Race only);

— Kids Triathlon Triumph;

Triathlon Triumph;

— Glodiator Kids Mud Race;

Glodiator Mud Race;

— Purcari Wine Run;

Kids Run Day;

— Chișinău International Marathon.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare