loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 апреля, 14:55400
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 марта, 08:003950
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 марта, 16:371320
24 января, 14:59181

Rezervă loc în autobuz spre Mileștii Mici Wine Run

Pentru ca participarea la eveniment să fie cât mai confortabilă, noi am organizat pentru Dvs transport din Chișinău spre Mileștii Mici.

Pentru participanții cursei de alergare și a degustării, transportul este gratuit.

Pentru a rezerva un loc în autocar, vă rugăm să completați formularul. Dacă aveți susținători care au nevoie de transport, dar nu sunt participanți ai evenimentului, le puteți rezerva un loc în autocar cu 50 de lei tur/retur.

În formularul de mai jos indicați datele personale ale Dvs și a susținătorilor. Taxa pentru transport se achită cash pe loc.

источник milesti.winerun.md
0
Похожие новости