loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:554790
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0016100
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:004410
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373790
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:235310
27 martie, 08:25444

Până la startul Chisinau International Marathon 2020 au rămas fix șase luni

Doar șase luni ne despart de cea mai mare competiție de alergare din țară – cel de-al șaselea Maraton Internațional Chișinău. Pe 27 septembrie 2020, mii de participanți din Moldova și din alte țări se vor aduna în Piața Marii Adunări Naționale pentru a-și parcurge distanța pe străzile principale din capitală. Devino unul dintre ei. Înregistrează-te la Chișinău International Marathon 2020 la cele mai mici prețuri!

Distanțe:

— Maraton (42 km 195 m);

— Semimaraton (21 km 0975 m);

— 10 km;

— 5 km;

– Fun Run (1,5 km)

Avantajele înregistrării timpurii:

— prețurile sunt cele mai mici;

—100% garanție că vei participa la competiție, deoarece numărul de locuri este limitat;

— motivație pentru antrenamente regulate;

— timp suficient pentru o pregătire corespunzătoare.

Reamintim că sâmbătă, 26 septembrie, în cadrul Maratonului Internațional Chișinău, se va desfășura seria de curse competitive pentru tinerii sportivi, KIDS RUN DAY. Mai multe detalii despre cursa pentru copii le găsiți pe site-ul oficial al evenimentului: https://marathon.md/ro/.

Nu rata șansa – profită de avantajele înregistrării timpurii pentru a intra pe lista participanților la Chișinău International Marathon 2020.

sursa Marathon.md
0
Noutați asemănătoare