CIO a anulat cotele de tir la JO din 2020

Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) a anulat, joi, cotele de tir la Jocurile Olimpice din 2020 de la Tokyo care urmau să fie atribuite cu ocazia concursului de Cupă Mondială de la New Delhi, după refuzul Indiei de a acorda vize de intrare în ţară pentru sportivii pakistanezi, relatează AFP.

22 februarie, 15:29280
Există speranță: Noi detalii despre starea lui Michael Schumacher

Michael Schumacher a fost transportat cu elicopterul la finalul lunii decembrie, în insula Mallorca. Jurnaliștii de la revista germană Bunte au anunțat că fostul mare campion mondial și-a aniversat împlinirea vârstei de 50 de ani, alături de familie, pe 3 ianuarie 2019.

22 februarie, 11:17800
Alt necaz pentru familia lui Sala

Necazuri peste necazuri se abat peste familia regretatului Emiliano Sala. După ce că vestea dispariției fostului fotbalist i-a dărâmat pur și simplu pe membrii familiei, aceștia au aflat recent că sunt șanse să nu intre nici în posesia asigurării în valoare de 700.000 de euro, pe care o avea fotbalistul cu gruparea din Cardiff. Din primele informații, pare o greșeală a departamentului administrativ al clubului scoțian.

22 februarie, 10:12310
Aftermovie Mileștii Mici Wine Run 2019

Republica Moldova nu este reprezentată doar de câmpiile deluroase, viile roditoare, tradițiile bogate și oamenii ospitalieri, ci și de o mulțime de evenimente sportive excepționale, care atrag anual mii de turiști din întreaga lume.

22 februarie, 09:16190
Înregistrarea la OCEANMAN Mamaia 2019 este deschisă

Pe 16 iunie 2019 se va desfășura OCEANMAN Mamaia 2019 - competiția dedicată tuturor pasionaților de înot, dornici să-și sfideze limitele! Pentru toți cei care vor să participe, fie că sunt înotători profesioniști, amatori sau începători, înregistrarea a fost deja deschisă!

22 februarie, 08:51330
Asamblarea puzzle-urilor. Care sunt avantajele participării în grup?

Deși s-ar părea că e un simplu joc, asamblarea puzzle-urilor reprezintă un exercițiu care aduce numeroase beneficii pentru dezvoltarea intelectuală, atât pentru copii cât și pentru adulți. Mai mult de atât, atunci când întreaga familie sau gașcă de prieteni se adună la o masă pentru a uni împreună piesă cu piesă, avantajele acestui joc se dublează! Iată de ce:

22 februarie, 08:19230
4 aprilie, 09:461409

Selecţionata Moldovei de fotbal feminin revine după 9 ani de inactivitate

lot national, moldova
Jucătoarele reprezentativei de fotbal feminin al Moldovei se află la Centrul de pregătire al loturilor naţionale de la Vadul lui Vodă, unde vor susţine, în perioada 4-9 aprilie curent, meciurile din cadrul grupei preliminare 1 a lui Euro 2015-2017.


Despre stadiul pregătirilor pentru turneu, s-a vorbit la conferinţa de presă care a avut loc la sediul FMF. Directorul tehnic al departamentului competiţii, Marin Mitran, a spus că participantele din Letonia, Lituania şi Luxemburg sunt mulţumite de condiţiile de concurs şi sunt gata de luptă.

Marin Mitran, director DC FMF:
Totul este organizat extraordinar, terenurile de joc sunt extraordinare, se prezintă în condiţii perfecte, echipele adverse au venit, sunt foarte mulţumite de condiţiile de antrenament, de cazare. Sper să avem un turneu reuşit. 

Antrenorul principal al lotului nostru, Alina Steţenco şi fundaşul naţionalei, Elena Porojniuc, au povestit despre moralul echipei şi despre obiectivele formaţiei în turneul de califcare.

Alina Stețenco, antrenor naţionala Moldovei:
Săptămâna trecută, în cantonament am avut două accidentări ale unor jucătoare destul de bune, Miron Eugenia şi Chicu Dănuţa. Au fost înlocuite cu alte jucătoare, la fel de bune şi cred că o să poată să se pregătească la următorul turneu. Poate ne calificăm şi atunci o să joace. Obiectivul nostru este să ne calificăm. Spre asta tindem. Este un obiectiv destul de mare, dar în acelaşi timp real.

Fundaşul naţionalei, Elena Porojniuc, care joacă pentru echipa Kubanochka din Rusia, este optimistă în privinţa reuşitei.

Elena Porojniuc, fundaş naţionala Moldovei:
Dacă va fi necesar pentru echipă, eu pot să joc şi în ofensivă, pot să joc şi în poartă. Principalul pentru mine este să-mi ajut echipa astfel încât aceasta să joace căt mai bine.

Selecţionerul naţionalei, Alina Steţenco, a convocat la lot portarii Ana Zatuşevschaia şi Margarita Panova, fundaşii Cristina Cerescu, Dumitriţa prisăcari, Valeria Rusu, Ana Arnăutu, Victoria Gurdiş, Maria Spânu, Iulia Petelcu şi Elena Porojniuc, mijlocaşii Ludmila Andone, Alexandrina Vutcariov, Viorica Tonu, Alexandra Bocancea, Nadejda Colesnicenco şi Ludmila Caraman, atacanţii Caludia Chiper şi Anastasia Toma.

Programul participării selecţionatei Moldovei la miniturneul de calificare la Euro 2017 de fotbal feminin include 3 meciuri. Astfel, la 4 aprilie, la Vadul lui Vodă, cu începere de la ora 16:00, vom întâlni reprezentativa Lituaniei; la 6 aprilie, la aceeaşi oră, vom juca împotriva Letoniei şi la 9 aprilie cu lotul Luxemburgului, cu începere de la ora 15:00.

Meciurile Luxemburg-Letonia şi Lituania-Luxemburg se vor juca la Orhei la 4, respectiv la 6 aprilie, cu începere de la ora 12:00, iar partida Letonia-Lituania va avea loc la 9 aprilie, cu ora 15:00 de start.  
sursa Jurnal TV
0
Noutați asemănătoare