loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:55400
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:003970
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:001210
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:371320
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:232550
VeloHora revine!

Dragi cicliști amatori și profesioniști, avem vești bune pentru voi! Cea mai de amploare plimbare urbană cu bicicletele revine!

1 martie, 18:501760
23 ianuarie, 09:35323

Milestii Mici Wine Run 2020 va fi susținută de brandul „Tree of Life”

Competiția „Mileștii Mici Wine Run 2020” se va desfășura sub patronajul brandului turistic „Tree of Life” (Arborele vieții). Evenimentul sportiv va avea loc în data de 9 februarie 2020, pe teritoriul combinatului Mileștii Mici. Cursa este unică prin faptul că participanții trebuie să alerge o distanță de 10 km prin galeriile subterane ale combinatului. În plus, Mileștii Mici Wine Run este singura competiție de alergare din Europa, al cărei traseu atinge o adâncime de până la 80 m.

Scopul principal al brandului turistic „Tree of Life” este promovarea Republicii Moldova ca destinație turistică, precum și susținerea în organizarea evenimentelor cu potențial turistic și avansarea acestora la nivel internațional. „Tree of Life” reprezintă simbolul culturii naționale în ansamblu, fiind ales pentru reprezentarea valorilor și specificului turismului din Moldova. Brandul a fost elaborat în anul 2014 de către Agenția de Turism cu sprijinul Proiectului de Competitivitate din Moldova.

Milestii Mici Wine Run 2020 reprezintă o cursă internațională, la care participă un mare număr de profesioniști și amatori de alergare din țări străine. De exemplu, anul trecut, la Milestii Mici Wine Run 2019 au participat oaspeți din România, Ucraina, Marea Britanie, Rusia, Turcia, Olanda, Polonia, Elveția și alte țări. Sportivii au alergat 10 km prin galeriile subterane, au aflat multe lucruri interesante despre tradițiile moldovenești și au gustat din cele mai bune vinuri și bucate tradiționale. În acest an, se așteaptă și un număr și mai mare de participanți de peste hotarele republicii.

Reamintim, cursa „Mileștii Mici Wine Run 2020” va avea loc la 9 februarie, pe teritoriul orășelului subteran Mileștii Mici. Cei care doresc să participe la cursă pot afla mai multe detalii despre evenimentul sportiv și se pot înregistra pe site-ul milesti.winerun.md.

sursa milesti.winerun.md
0
Noutați asemănătoare