loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:55400
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:003950
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:001210
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:371320
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:232550
VeloHora revine!

Dragi cicliști amatori și profesioniști, avem vești bune pentru voi! Cea mai de amploare plimbare urbană cu bicicletele revine!

1 martie, 18:501760
15 ianuarie, 08:04306

Mileștii Mici Wine Run 2020. Sărbătorile continuă!

Sărbătorile de iarnă s-au încheiat, dar mai dorești să sărbătorești? Atunci e timpul să te înregistrezi la Mileștii Mici Wine Run 2020 pentru a participa la cursa subterană unică prin galeriile combinatului de vinuri „Mileștii Mici”. 

Mileștii Mici Wine Run este singura cursă din Europa care se desfășoară la adâncimea de 80 m. Distanța cursei reprezintă 10 km. De-a lungul traseului, participanții vor fi întâmpinați de muzicieni, dansatori și animatori, pentru ca aceștia să poată vedea coloritul moldovenesc în toată splendoarea sa.

Evenimentul reprezintă o ocazie excelentă pentru toți amatorii unui stil de viață activ de a-și petrece weekendul în mod distractiv, de a afla multe lucruri interesante despre tradițiile moldovenești, de a degusta cele mai bune vinuri „Mileștii Mici”, dar și de a gusta bucate tradiționale.

Pentru a participa la Mileștii Mici Wine Run 2020, trebuie să alegi un pachet de start și să te înregistrezi pe website-ul evenimentului. Participanților li se oferă 3 tipuri de pachete de start la alegere:

  • 10 km Race”. Costul acestui pachet include doar participarea la competiție;

  • 10 km Race + Wine Tasting”. Costul acestui pachet include participarea la competiție, o excursie prin galeriile subterane și degustarea vinurilor selecte de marcă „Mileștii Mici”;

  • Wine Tasting only”. Costul acestui pachet include doar degustarea celor mai renumite soiuri de vin moldovenești.

Alege-ți pachetul preferat și înregistrează-te chiar acum la cursa unică Mileștii Mici Wine Run 2020!

Pe curând!

sursa milesti.winerun.md
0
Noutați asemănătoare