loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:55400
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:003950
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:001210
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:371320
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:232540
VeloHora revine!

Dragi cicliști amatori și profesioniști, avem vești bune pentru voi! Cea mai de amploare plimbare urbană cu bicicletele revine!

1 martie, 18:501760
5 februarie, 07:56159

Mașina electrică Renault Z.E. va da startul cursei Mileștii Mici Wine Run 2020

Duminică, în data de 9 februarie 2020, pe teritoriul combinatului de vinuri Mileștii Mici, va avea loc cursa internațională de alergare prin galerii vinicole, Mileștii Mici Wine Run 2020. Mașina electrică Z.E. (Zero Emissions) a devenit automobilul oficial al acestui eveniment unic din lume.

Compania „DAAC Hermes” SA, care este reprezentantul oficial al companiei „Renault” în Moldova, își bucură clienții cu cele mai noi tehnologii deja de 20 de ani. Echipa Renault este convinsă de faptul că viitorul aparține vehiculelor ecologice și economice. Din acest motiv, concernul auto a lansat o linie de automobile ecologice: Renault Twizy, Renault ZOE, precum și Renault Kangoo ZE.

În cadrul acestei curse, nu doar organizatorii și participanții cursei vor promova sportul și modul de viață sănătos, dar și autovehiculul Renault Z.E., care va susține și va inspira participanții de-a lungul traseului.

Automobilul electric Renault Z.E. reprezintă o sursă autentică de energie și un partener de încredere pentru toți amatorii de vehicule economice și ecologice.

Reamintim că Milestii Mici Wine Run 2020 va avea loc în data de 9 februarie pe teritoriul galeriilor subterane ale combinatului Mileștii Mici. Pentru a afla mai multe detalii despre cursă și pentru înregistrare, accesați site-ul oficial al evenimentului: milesti.winerun.md.

sursa milesti.winerun.md
0
Noutați asemănătoare