loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:554790
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0016080
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:004410
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373790
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:235310
10 martie, 08:20375

La Chișinău a avut loc o cursă cu prilejul sărbătorii de 8 Martie

Duminică, 8 martie, organizația sportivă Sportivă a organizat o cursă de sărbătoare dedicată Zilei Internaționale a Femeii. La acest eveniment tematic au participat 50 de sportivi și sportive. Împreună cu organizatorii, au parcurs cu toții un traseu neobișnuit cu o lungime de 8 km. 

Sportivii au luat startul din Piața Marii Adunări Naționale la ora 10:00. Ruta a fost una simbolică, sub forma cifrei opt, care întruchipează această sărbătoare. Unii dintre participanți au luat cu ei navigatoare GPS. Cu ajutorul lor, ei au putut face captura traseului cu formă neobișnuită ca să-și felicite femeile dragi.

Participarea a fost gratuită. Ca și anul trecut, participanților li s-a cerut un cod vestimentar special pentru a face evenimentul mai atmosferic și mai festiv. Buna dispoziție și zâmbetele au fost accesoriile obligatorii pentru sportive, iar sportivii urmau să ia cu ei flori și cuvinte cordiale de felicitare. La linia de finiș, frumoasele participante au fost întâmpinate cu flori și șampanie.

Cursele tematice au devenit o bună tradiție pentru Sporter, care a desfășurat alergări simbolice în cinstea Anului Nou, Zilei Îndrăgostiților, Paștelui. De fiecare dată, organizatorii au întocmit trasee originale, astfel încât participanții fideli la cursele de acest gen au în galeriile de pe telefon trasee sub formă de brad, inimă, ou de Paște și, bineînțeles, cifra opt. 

Ca să vedeți cum s-a desfășurat cursa de Ziua Internațională a Femeii, priviți raportul nostru foto.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare