Programul campionatului „Triathlon Triumph by BMW i” pentru acest weekend

Weekend-ul acesta, în parcul „Valea Morilor” din capitală va avea loc cel de-al treilea campionat de triatlon în aer liber din Moldova „Triathlon Triumph by BMW i”. Programul evenimentului sportiv a fost conceput pentru două zile.

Sâmbătă, 13 iulie

Sâmbătă, 13 iulie, la ora 10:55 va avea loc un briefing pentru toți participanții la campionatul de triatlon pentru copii „Kids Triathlon Triumph 2019”, startul căruia este planificat pentru ora 11:00.

Începând cu ora 12:00 până la ora 18:00 va avea loc înmânarea pachetelor de start pentru toți participanții la „Triathlon Triumph by BMW i”.

Iar în intervalul orelor 15:00 și 19:00 va fi deschis accesul în zona de tranzit pentru toți participanții la „Triathlon Triumph by BMW i”, unde aceștia vor trebui să-și lase bicicletele. Acestea urmează să fie amplasate în segmentul suportului pentru biciclete, în funcție de numărul de participare al triatloniștilor. Toate lucrurile personale ale sportivilor din zona de tranzit vor fi supravegheate de serviciul de securitate.

Reamintim, bicicletele vor putea fi lăsate în zona de tranzit doar sâmbătă. Duminică, accesul în zona de tranzit cu bicicleta va fi interzis.

Începând cu ora 18:00 până la ora 19:00 va avea loc un briefing pentru participanții la „Triathlon Triumph by BMW i”.

Duminică, 14 iulie

Duminică, între orele 06:00 și 08:00, participanții la „Triathlon Triumph by BMW i” urmează să-și lase echipamentul în zona de tranzit. 

La ora 08:55 va avea loc alinierea participanților în zona de start.

Începând cu ora 08:30 va avea loc antrenamentul de încălzire și ceremonia oficială de deschidere a evenimentului. 

La ora 09:00 este planificat startul comun pentru participanții la campionatul „Triathlon Triumph by BMW i” (Olympic+Super Sprint+Relay). 

Finalizarea cursei „Triathlon Triumph by BMW i” este programată pentru ora 13:00.

Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc la ora 14:00.

Depășind toate etapele campionatului de triatlon, participanții vor fi premiați cu câte o medalie de finisher, iar sportivii, care au înregistrat cele mai bune rezultate, vor primi cupe și cadouri din partea partenerilor și a sponsorilor evenimentului.

Participanților la campionat le reamintim că:

— La etapa de înot va fi posibilă folosirea unei geamanduri de siguranță;

— La etapa de ciclism va fi interzisă folosirea bicicletelor cu extensii pe ghidon (coarne);

— Folosirea costumului de neopren va fi permisă (la dorință) sportivilor amatori, cu condiția că temperatura apei va fi mai joasă de 24,5 °C. Însă, dacă temperatura apei va fi mai ridicată, folosirea costumului de neopren va fi interzisă. Sportivii vor fi obligați să-l folosească doar dacă temperatura apei va fi mai mică de 16 °C. Aceasta va fi măsurată de către organizatori cu o oră înainte de startul competiției, după care vor fi anunțați și sportivii.

 Pentru participarea la distanța „Olympic Individual” va fi nevoie de procurarea unei licențe de triatlonist. Licența pentru perioada campionatului „Triathlon Triumph by BMW i” costă 40 de lei și va putea fi achiziționată în momentul emiterii pachetului de start în zona de înregistrare.

Atenție! Reamintim, duminică, 14 iulie, str. G. Alexandrescu din capitală va fi temporar închisă. Traficul rutier va fi sistat în intervalul orelor 05:00 și 14:00. Participanții, care intenționează să vină la campionat cu automobilul personal, îl vor putea parca în parcarea cu plată de lângă „Aventura Park”. Pentru a avea acces la parcare, va trebui să prezentați numărul de participare. 

Îi rugăm pe toți participanții să se familiarizeze cu REGULAMENTUL și PROGRAMUL  evenimentului!

Vă dorim succes tuturor!

Ne vedem la campionat!

sursă:sporter.md
0
Top evenimente