Portalul de știri #diez - partenerul media al campionatului „Triathlon Triumph by BMW i”

Pe 14 iulie, la Chișinău va avea loc cel de-al treilea campionat de triatlon în aer liber – „Triathlon Triumph by BMW i”. De suportul informativ și media al evenimentului este responsabil portalul de știri #diez, care este un partener tradițional al evenimentelor sportive organizate de Sporter.

#diez — știri pentru tineri

Site-ul de știri #diez este un portal informațional pentru persoanele active, dinamice și motivate.

Creat de o echipă de jurnaliști tineri, talentați și independenți, #diez tinde să dezvolte la cititorii săi abilitatea de a gândi deschis, liber și obiectiv. Zilnic, pe paginile electronice ale acestui portal de știri se publică doar știri proaspete, relevante și interesante, care se disting prin obiectivitate și imparțialitate.

Echipa #diez tinde să devină cea mai bună în ceea ce face, de aceea, în fiecare zi învață ceva nou, interesant și util pentru ei înșiși și cei din jurul lor. Ea este întotdeauna gata să împărtășească descoperiri interesante, fapte și informații cu cititorii săi. Datorită acestui fapt, pe site se publică cele mai proaspete și actuale știri din viața politică, economică, culturală și socială a țării. 

Reamintim, „Triatlon Triumph by BMW i” este un campionat de triatlon la distanța olimpică, la care pot participa atât triatloniștii profesioniști, cât și sportivii amatori. Participanții pot alege una dintre distanțele puse la dispoziție: „Super Sprint” (400 m de înot + 10 km de ciclism + 2,5 km de alergare), „Olympic” (1500 m de înot + 40 km de ciclism + 10 km de alergare ) și ștafeta „Olympic Relay” (1500 m de înot + 40 km de ciclism + 10 km de alergare).  

De asemenea, în cadrul acestui campionat de triatlon va avea loc competiția pentru copii „Kids Triathlon” (200 m de înot, 2,5 km de ciclism și 1 km de alergare).

Pentru a afla toate detaliile campionatului, accesați site-ul oficial al evenimentului - triumph.md.

sursă:sporter.md
0
Top evenimente