Pachetul de start al participantului la „Triathlon Triumph by BMW i”

Pe 14 iulie, în parcul „Valea Morilor" din capitală va avea loc campionatul de triatlon la distanța olimpică „Triathlon Triumph by BMW i”, la care pot participa atât sportivii profesioniști, cât și cei amatori. Pentru fiecare participant a fost pregătit un pachet special de start cu accesoriile sportive necesare pentru competiție.

Pachetul de start al participanților la „Triathlon Triumph by BMW i” include:

- Un rucsac cu un design conceput în stilul competiției;

- Un tricou de marcă cu simbolurile evenimentului;

- O cască de înot pentru prima etapă a competiției;

- Numărul de start al participantului;

- Abțibilduri pentru bicicletă cu numărul participantului;

- Cipul de cronometrare pe o centură de culoare roșie. Acesta este cel mai important accesoriu din echipamentul participantului, deoarece permite înregistrarea cât mai exactă a rezultatelor. Asigurați-vă că l-ați îmbrăcat conform instrucțiunilor;

- O broșură cu informații detaliate despre etapele și regulamentul evenimentului.

De asemenea, pachetul de start include cadouri din partea partenerilor și o medalie, pe care fiecare participant o primește la linia de finiș.

Important! Participanții poartă responsabilitatea pentru pierderea cipului de cronometrare. În caz de pierdere sau deteriorare, aceștia vor fi amendați cu 50 de unități convenționale.

Înregistrarea la „Triathlon Triumph by BMW i” încă este deschisă. Alegeți distanța și participați!

Reamintim, în cadrul campionatului va avea loc competiția pentru copii „Kids Triumph”. Tinerii triatloniști urmează să facă față unei curse de înot de 200 de metri, de ciclism de 2,5 km și unei curse de alergare de 1 km.

Pentru a vă înregistra și afla toate detaliile despre campionat, accesați site-ul oficial al evenimentului - triumph.md.

sursă:sporter.md
0
Top evenimente