ОМ – apa oficială “Triathlon Triumph by Multisport 2018”

Apa potabilă ОМ nu ratează niciunul dintre evenimentele sportive, organizate de Sporter. De această dată, ОМ a devenit apa oficială a celui de al doilea campionat al Moldovei la triatlon în aer liber – “Triathlon Triumph by Multisport 2018”.

Știi de ce anume OM te însoțește în timp ce alergi maratonul, dansezi la battluri, exersezi, înoți Ghidighiciul, mergi cu bicicleta prin tot Chișinăul?

Nu vom intra în detalii și nu vom descrie procesele complexe la nivel celular, care se petrec după o înghițitură de apă. Vom zice pur și simplu așa: ОМ înseamnă sănătate.

Compoziție

Apa potabilă ОМ are un conținut de minerale optim pentru practicarea sportului și pentru un mod de viață activ. Ingredientele active permit menținerea echilibrată a tuturor proceselor vitale, fără consecințe negative pentru organism.

Origine

Apa OM își are originea în izvoare naturale. Iar produsele de proveniență naturală este mult mai valoros decât apa din surse mai puțin sigure.

Tehnologii

Natura își împărtășește creația cu cele mai avansate tehnologii europene. Toate procesele sunt absolut automatizate, factorul uman este exclus! Mașinile produc buteliile, le suplinesc cu apă, închid capacele și lipesc etichetele.

Controlul calității

Apa OM dispune de două laboratoare microbiologice industriale, menite să testeze calitatea apei, în pofida automatizării întregului proces. Nu aveți nici o șansă să gustați apă OM de calitate proastă!

Gust

Nici nu încape îndoială că apa de proveniență naturală, produsă cu ajutorul celui mai avansat echipament tehnic, are un gust impecabil.

Apa OM este recomandată copiilor

Puteți utiliza cu încredere apa OM în alimentația copiilor chiar din primele zile. Gustul va fi pe placul copilului, iar mamele vor aprecia compoziția optimă şi înalta calitate.

Iar acum, că ești informat, când vei primi la Triathlon Triumph by Multisport 2018 o sticlă de apă potabilă OM, o vei bea, fiind ferm convins că nu e nici pe departe o apă obișnuită.

Evenimentul “Triathlon Triumph by Multisport 2018” este organizat de organizația publică sportivă Sporter în colaborare cu Federaţia de Triatlon din Republica Moldova. 

Al doilea Campionat al Moldovei la Triatlon va avea loc la 17 iunie 2018, în parcul Valea Morilor. La competiție pot participa toți cei interesați, amatori și profesioniști, care vor avea de înfruntat una dintre distanțele Super Sprint, Olympică și Relay Olympic. 

sursă:triumph.md
0
Top evenimente