Compania „Oriflame” este partenerul oficial al campionatului „Kids Triathlon Triumph 2019”

Compania de produse cosmetice „Oriflame” a devenit partenerul oficial al campionatului de triatlon pentru copii „Kids Triathlon Triumph 2019”, care va avea loc pe 13 iulie 2019 în parcul „Valea Morilor” din Chișinău.

„Oriflame” este o companie de produse cosmetice,  lider pe piața vânzărilor directe. Compania este reprezentată în peste 60 de țări ale lumii, iar în mai mult de jumătate dintre ele, este lider în domeniul frumuseții pe piață. Compania „Oriflame” a apărut în Suedia, iar sediul său este situat în Elveția.

„Oriflame” oferă o gamă largă de produse cosmetice și produse de îngrijire de înaltă calitate, precum și o oportunitate unică de a vă alătura companiei și a începe propria afacere.

„Oriflame” este mai mult decât o Sursă de energie. Angajații companiei sunt convinși că modul de viață sănătos are un efect pozitiv asupra bunăstării fizice și spirituale. Mai mult ca atât, „Oriflame” susține cu încredere că frumusețea adevărată începe din interior.

Fidelitatea față de principiile inovației, siguranței și ale celei mai înalte calități în dezvoltarea produselor, face ca oferta companiei pe piața de produse cosmetice să fie unică.

Pentru a afla mai multe detalii despre compania „Oriflame”, accesați site-ul oficial - www.oriflame.md.

Reamintim, campionatul pentru copii „Kids Triathlon Triumph” va avea loc pe 13 iulie 2019 în cadrul celui de-al treilea campionat de triatlon „Triathlon Triumph 2019”. Tinerii triatloniști  urmează să facă față unei etape de înot de 200 de metri, unei etape de ciclism de 2,5 km și unei etape de alergare de 1 km.

Pentru a vă înregistra și afla toate detaliile despre campionat, accesați site-ul oficial al evenimentului - triumph.md.

sursă:sporter.md
0
Top evenimente