„TVR MOLDOVA” - partenerul media al campionatului Moldovei de triatlon „Triathlon Triumph by BMW i”

Portalul de televiziune „TVR MOLDOVA” este partenerul campionatului anual de triatlon în aer liber din Moldova „Triathlon Triumph by BMW”. Evenimentul va avea loc pe 14 iulie în parcul „Valea Morilor” din capitală. La aceasta vor participa atât sportivi profesioniști, cât și amatori de triatlon din Moldova și din țări străine. Pe 13 iulie 2019, în cadrul campionatului va avea loc și competiția pentru copii „Kids Triumph”.

Postul de televiziune TVR MOLDOVA a fost lansat la data de 1 Decembrie 2013. Scopul creării canalului a fost de a promova cultura și limba română, precum și tradițiile de spiritualitate națională. TVR MOLDOVA este un post generalist care difuzează producții ale studiourilor TVR din Chișinău și din București, dar și achiziții din piața audiovizualului internațional. De asemenea, postul retransmite programe realizate de TVR1, TVR2 și TVR3. Emisiunile informative, sportive, programele publicistice, filmele artistice românești și străine și piesele de teatru românești, documentarele, emisiunile despre evenimente, în care sunt implicați românii din comunitățile din afara granițelor României și a Republicii Moldova, producțiile de divertisment, spectacolele de muzică și folclor, transmisiunile în direct sau înregistrate de la festivalurile naționale și internaționale, toate acestea fac parte din oferta mediatică a TVR MOLDOVA.

Portalul de știri www.tvrmoldova.md joacă un rol important în funcționarea Televiziunii Române în Republica Moldova. TVR MOLDOVA transmite 24 de ore din 24, în timp real, imaginea societății românești de pe ambele maluri ale râului Prut, în toate aspectele ei. În prezent, canalul este o adevărată comoară a înțelepciunii populare.

Reamintim, cel de-al treilea campionat de triatlon în aer liber „Triathlon Triumph 2019” va avea loc pe 14 iulie. Participanții urmează să depășească una din cele trei distanțe la alegere:

— „Super Sprint”: 400 m de înot, 10 km de ciclism și 2,5 km de alergare;

—  „Olympic”: 1,5 km de înot, 40 km de ciclism și 10 km de alergare;

—  „Relay Olympic” (ștafeta): 1,5 km de înot, 40 km de ciclism și 10 km de alergare. 

Pe 13 iulie 2019, în cadrul campionatului va avea loc competiția pentru copii „Kids Triumph”. Tinerii triatloniști urmează să facă față unei curse de înot de 200 de metri, de ciclism de 2,5 km și unei curse de alergare de 1 km.

Pentru a vă înregistra și afla toate detaliile despre campionat, accesați site-ul oficial al evenimentului - triumph.md.

sursă:sporter.md
0
Top evenimente