„Triathlon Triumph by BMW i”: de mâine crește costul participării

Până la startul campionatului anual de triatlon din Moldova „Triathlon Triumph by BMW i” au rămas doar câteva zile. Dar încă mai aveți șansa să vă înregistrați la preț redus. Începând cu ziua de mâine, 12 iulie, costul participării la campionat va crește, de aceea, înregistrați-vă chiar acum.

Participarea la campionatul de triatlon „Triathlon Triumph by BMW i” poate fi achitată prin orice metodă convenabilă pentru dvs.: 

- Cu ajutorul cardurilor bancare Visa, Master Card sau „Raduga”;

- Prin intermediul terminalelor (QIWI, MMPS, RUNPAY);

- În numerar, la oficiul Simpals, situat pe adresa: Chișinău, str. Calea Orheiului, 28/1.

Iar tuturor participanților înregistrați la competiție le reamintim că pe 13 iulie, în intervalul orelor 18:00 și 19:00, în parcul „Valea Morilor” va avea loc un briefing, în cadrul căruia organizatorii evenimentului vor explica detaliat regulile de participare la campionat și vor răspunde la toate întrebările.

De asemenea, tuturor participanților la distanța „Olympic Individual” le reamintim despre necesitatea achiziționării licenței de triatlonist. Licența pentru „Triathlon Triumph by BMW i” costă 40 de lei și va putea fi achiziționată în momentul emiterii pachetului de start în zona de înregistrare.

Pentru mai multe detalii despre campionatul „Triathlon Triumph by BMW i”, accesați site-ul oficial al evenimentului - triumph.md.

sursă:sporter.md
0
Top evenimente