Cum să participi la cursa RUNdemia 2.0?

Anul 2020 nu e prea bogat în competiții. Dar toamna nu este momentul pentru a fi deprimat. Este timpul să câștigi noi medalii sportive.

Acceptă provocarea Sporter și RUNdemia! Participă la ediția de toamnă a cursei online RUNdemia 2.0 în perioada 23-29 noiembrie. De data aceasta totul va fi diferit: un nou sezon, o nouă medalie, noi categorii de câștigători.

Pentru a participa la cursa RUNdemia 2.0:

1. Înscrie-te acum pe site-ul rundemia.md taxa de intrare! Grăbește-te, data trecută toate sloturile s-au epuizat foarte repede.

2. În perioada 23-29 noiembrie ieși la alergat. Poți opta pentru altă rută, alt timp și alt loc. Privește RUNdemia cu alți ochi!

3. Dacă vei alerga 10 km într-o singură cursă sau într-o săptămână, vei obține o nouă medalie. Iar dacă vei alerga mai mult și vei deveni câștigătorul absolut al cursei sau primul din categoria ta de vârstă, vei obține și un loc pe podium!

4. După fiecare alergare, trimite-ne rezultatele curselor tale sub forma unei capturi de ecran din trackerul GARMIN sau STRAVA, precum și o poză sau un selfie cu tine în timp ce alergi.

Deci, dacă ești gata să accepți această provocare, accesează rundemia.md și începe să te gândești la un nou traseu!

RUNdemia 2.0 ia startul! Mai puțin de vorbit, mai mult de fugit!

sursă:
0