Sunt cunoscuți câștigătorii cursei EU4Cahul Marathon “Run for Peace”

Duminică, în data de 8 mai a avut loc evenimentul EU4CAHUL MARATHON 10 KM. 

Cursa gratuită s-a desfășurat sub genericul „EU4Cahul Marathon 10KM “Run for Peace”! La linia de start s-au adunat 200 de persoane, pentru a promova mișcarea “Run for Peace” și să contribuie la bunăstarea și sprijinul social al copiilor de pe teritoriul Republicii Moldova.

„Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să ne rugăm pentru PACE și liniște în lume, pentru ca toți copii să fie în familii, la ei acasă. Municipiul Cahul este recunoscător partenerilor de dezvoltare pentru proiectul EU4Moldova – regiuni cheie, prin intermediul căruia am reușit să oferim copiilor din Cahul acces la servicii esențiale dar și să promovăm modul sănătos de viață, prin diverse activități cultural-spotrive, precum este și Maratonul „Run for PEACE”, a declarat primarul municipiului Cahul, Nicolae Dandiș, în cadrul evenimentului de deschidere.

Dintre bărbați la linia de finiș primii trei au ajuns:

  1. Andrei Vrabii

  2. Omelianov Nicolai

  3. Mosoglu Vladimir

Dintre femei în top 3 s-au clasificat:

  1. Tcaciova Iuliana

  2. Cercașina Nadejda

  3. Elena Torodii

Evenimentul s-a desfășurat la inițiativa Primăriei Municipiului Cahul, susținută de Uniunea Europeană, în cadrul proiectului ,,EU4Moldova: Regiune cheie’’ și implementată de UNDP Moldova și UNICEF Moldova, având drept scop îmbunătățirea accesului la servicii sociale de calitate pentru copii și adolescenții din Cahul, dar și din întreaga țară.

sursă:sporter.md
0