OM descoperă-ți versiunea perfectă

„OM” este apa potrivită pentru oameni activi. Poate fi vorba de diverse activități, precum dansul, ridicarea halterelor la sala de forță, yoga, ciclismul sau participarea într-un ultramaraton.

Principalul lucru este să nu uiți să bei apă, deoarece mușchii constau din 80-85% apă. Când se pierde 1% din lichid, performanța corpului nostru scade cu 10%. Cu o pierdere de 7-10%, toate procesele metabolice încetinesc, temperatura corpului crește, sângele se îngroașă, iar inima funcționează din ce în ce mai greu.

Există 5 motive pentru care apa „OM” este o sursă reală de energie și un echilibru hidric ideal în organism:

  • Apa „OM” este extrasă din izvoare naturale într-o zonă ecologic pură din nordul Moldovei.

  • Este îmbogățită cu minerale și substanțe active necesare pentru ca organismul să asigure toate procesele importante din organism. În același timp, nu are un gust sărat.

  • Trece printr-un proces tehnologic complex. Concentrația de minerale naturale din apă este redusă și nu eliminată complet, pentru ca apoi să fie mărită.

  • Procesul de îmbuteliere și ambalare este complet automatizat. Mașinile umflă sticlele, le umple cu apă, le răsucește capacul și le lipește eticheta.

  • Producția corespunde standardului internațional de siguranță alimentară SGS FSSC 22000.

Marca comercială „OM” are cinci proiecte importante și populare în Moldova, dedicate sănătății, sportului și stilului de viață activ: site-ul despre atitudinea conștientă față de sănătate www.omactiv.md și canalul de YouTube „OMactiv”, postul de radio cu muzică pentru antrenamente „Cardio Radio”, cel mai grandios festival din Europa de Est „No Rest OM Fest” și festivalul alimentației sănătoase „Cheat Meal Fest”.

Vă reamintim că anul acesta campionatul Triathlon Triumph va avea loc pe 4 iulie, în parcul OrheiLand din Orhei. La competiție pot participa atât sportivii profesioniști, cât și sportivii amatori. sursă:sporter.md
0